Skip to content

Drop-in-koppning på Kale’i kaffebar

05 december 2014

Idag håller jag en drop-in-koppning på Kale’i kaffebar, Kyrkogatan 13 Göteborg.

Vi kommer fokusera dagens kaffeprovning på processmetoder – den hantering kaffet går igenom efter skörden för att förvandlas från bär på en buske till en torkad böna. Det finns i huvudsak två processmetoder; våtförädlat/tvättat och bärtorkat/natural. På dagens koppning kommer jag ha med ett våtförädlat och ett bärtorkat kaffe från Etiopien, ett våtförädlat och ett tvättat kaffe från Kenya samt ett våtförädlat och ett bärtorkat kaffe från Nicaragua. Är du nyfiken på vad processmetoden gör med smaken på kaffet? Då borde du passa på.Vi börjar klockan 17.00 och för 50kr får du vara med.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: