Skip to content

trender under WBC 2011

04 juni 2011

Det går trender i allt, även baristatävlingar. I år är det:

1. Vanligt att engagera domarna i framförandet.

2. Ganska vanligt att dela upp sin kaffeblandning i olika komponenter och göra flera olika signaturdrinkar.

3. Oerhört vanligt att brygga sitt kaffe som annat än espresso under presentationen.

4. Nästan regel att göra en signaturdrink som omvandlar espresson till nån form av bryggkaffe, förstärka dom naturliga aromerna som finns i kaffet och helst inte använda fler ingredienser än socker och vatten.

Annonser
2 kommentarer leave one →
  1. 04 juni 2011 10:46 f m

    Känner mig som en riktig trendig barista då 😉

  2. 04 juni 2011 5:29 e m

    det borde du göra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: