Skip to content

att brygga kaffe i ursprung

23 april 2011

Hemma är vi så fokuserade på att brygga till perfektion och att hitta rätt malningsgrad att vi lätt glömmer bort det viktigaste när man dricker kaffe. Omgivningen kan smaksätta vilket kaffe som helst och göra det gudagott. Det spelar ingen roll att det varit malet sen länge eller att det är sötat när det bryggs med kärlek på gården där kaffet är odlat. Vi är många som behöver tagga ner, slappna av och njuta mer av kaffet vi dricker.

Annonser
6 kommentarer leave one →
  1. Christian permalink
    23 april 2011 5:42 e m

    Det verkar bli folk av dig med vad det lider. Inga vågar och reflaktometrar här inte.

  2. Kristian permalink
    23 april 2011 6:11 e m

    Grym bild!!!

  3. 23 april 2011 7:34 e m

    Det var det bästa inlägget jag läst i kaffesverige på massor av år!!
    Ha det så väldigt bar på din jättetrevliga resa. Jag är oändligt avundsjuk.
    /Ruben Alnö Kaffehus

  4. Kelly permalink
    24 april 2011 12:09 f m

    Per!

    Bästa bilden! Och supersann text – jag upplevde det samma idag i en liten skyffig lägenhet fylld med mediokert kaffe men massor av franskt skratt!

    Peter

  5. Mattias L permalink
    24 april 2011 8:39 f m

    Det ser ut som man måste bygga om köket för att slippa krångla med kaffebryggningen 🙂
    Det verkar som du har det underbart Per. Fantastiskt kul att läsa om dina äventyr.

    /M

  6. Linda Sävhammar permalink
    25 april 2011 7:44 f m

    Vilken bild! underbar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: