Skip to content

100 ord om specialkaffe

05 februari 2011

Specialkaffe är inte en livsstil, kultur eller dryck, även om den kan drickas. Du kan brygga specialkaffe med vilken bryggmetod du önskar, men brygg  med omsorg och omtanke. Hur du rostar specialkaffe spelar ingen roll så länge du rostar till kaffets fördel. Specialkaffe kan komma från vilket ursprungsland som helst, men du måste känna ursprunget. Inte bara landet eller regionen. Du måste känna gården och personerna bakom för att det ska kunna kallas specialkaffe. På gården ska kaffet odlas, skördas och processas under optimala förhållanden och kaffet ska ge en unik smakupplevelse. Specialkaffe är råvaran, när den är som bäst.

Annonser
2 kommentarer leave one →
  1. Mattias L permalink
    05 februari 2011 7:53 e m

    Poesi, helt enkelt

  2. 07 februari 2011 11:51 e m

    Kanske den bästa beskrivningen av specialkaffe som jag har läst. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: